СледвайМе
система за онлайн маркетинг

СледвайМе е иновативно мобилно приложение за онлайн маркетинг, както за Андроид, така и за Айфон. Направено е с цел, всички настоящи и бъдещи клиенти на фирмите да получават веднага техните оферти, промоции, представяне на нови продукти и т.н. директно в телефона си чрез нотификации.

В приложението СледвайМе фирмите получават уникален бизнес профил с автентичен QR код, неограничен брой публикации годишно и от 120 до 500 картички СледвайМе, които се раздават на всички посетители във фирмените офиси и магазини.

С помощта на картичките СледвайМе, които съдържат автентичния фирмен QR код, реалните и потенциални клиенти на съответната фирма започват директно да я следват и да получават всички нейни оферти, промоции, представяне на продукти и новини директно в телефона си. По този начин те са винаги информирани за всички новости.

Приложението за онлайн маркетинг СледвайМе е иновативен и модерен начин, всички оферти, промоции, представяне на нови продукти и всякакъв друг вид информация да стига директно, лесно и бързо при реалните и потенциални клиенти.